WSV Hargervaart Gastenboek


Jaap van Tinteren - Amsterdam

Hallo Hargervaarders , nadat wij 2 weken in Hargen zijn geweest hebben wij dit jaar de Turfroute in Drenthe , Friesland en Overijsel gevaren en het was een mooie tocht van ruim 300 km maar nergens op deze route is het rustig . Er is maar een plek in onze beleving waar het rustig en stil is en dat is aan de HARGERVAART waar wij zeker volgend jaar weer terug komen .

Wij hopen dat de Hargervaart open blijft voor iedereen en wensen het bestuur veel succes met het open houden van deze unieke locatie en zal ik tijdens mijn verblijf een steentje bijdragen in het onderhoud van de haven .

Tot volgend jaar en groet Jaap en Henny van Tinteren van de boot Tinter .

Thursday, 14 September 2017 11:52
Rien Groenendijk - amsterdam


Het hargervaart gastenboek

Monday, 02 January 2017 23:05
Powered by JoomVita VitaBook

Jaap van Tinteren - Amsterdam

Hallo Hargervaarders , nadat wij 2 weken in Hargen zijn geweest hebben wij dit jaar de Turfroute in Drenthe , Friesland en Overijsel gevaren en het was een mooie tocht van ruim 300 km maar nergens op deze route is het rustig . Er is maar een plek in onze beleving waar het rustig en stil is en dat is aan de HARGERVAART waar wij zeker volgend jaar weer terug komen . Wij hopen dat de Hargervaart open blijft voor iedereen en wensen het bestuur veel succes met het open houden van deze unieke locatie en zal ik tijdens mijn verblijf een steentje bijdragen in het onderhoud van de haven . Tot volgend jaar en groet Jaap en Henny van Tinteren van de boot Tinter .

Thursday, 14 September 2017 11:52
Rien Groenendijk - amsterdam

Het hargervaart gastenboek

Monday, 02 January 2017 23:05